ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αριάδνη Χαρπαντίδου

Πρόεδρος

Βιογραφικό

Η Αριάδνη Χαρπαντίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Είναι τεταρτοετής φοιτήτρια Πολιτικής Επιστήμης στο τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Στα ενδιαφέροντά της εντάσσονται η ενασχόληση με τη νεανική συμμετοχικότητα, την πολιτική επιστήμη και τον πολιτισμό. Από το 2017, είχε ενεργή παρουσία ως συμμετέχουσα, μέλος Οργανωτικής Επιτροπής και Υπεύθυνη Επικοινωνίας στον “Διάλογο των Νέων”. Από το 2020 τελεί χρέη Πρόεδρου του Σωματείου.

Χαϊδεμένη Παλτόγλου

Υπεύθυνη για θέματα Συντονισμού & Οργάνωσης

Βιογραφικό

Η Παλτόγλου Χαϊδεμένη γεννήθηκε στην Καβάλα το 1998 και είναι φοιτήτρια στο τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Η συνεργασία της με τον «Διάλογο των Νέων» ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 και σήμερα τελεί χρέη Υπεύθυνης για θέματα συντονισμού και οργάνωσης στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ασχολείται με ζητήματα που αφορούν  το κοινωνικό φύλο, την σεξουαλικότητα, την περιβαλλοντική κρίση και τα κοινά. 

Βασίλης Κούγκουλας

Αντιπρόεδρος

Βιογραφικό

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Κούγκουλας Βασίλειος και είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριών του Τ.Ε.Ι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Γεννήθηκε το 1993 στην όμορφη πόλη της Καβάλας όπου και μεγάλωσε. Ασχολείται με τον «Διάλογο των Νέων-Local Youth Network» από την πρώτη κιόλας μέρα της δημιουργίας του, όντας συνιδρυτής του όλου εγχειρήματος. Εκτελεί χρέη αντιπροέδρου στο υπάρχον διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ενώ κατά το παρελθόν αποτέλεσε τόσο υπεύθυνος οικονομικών,  όσο και ταμίας της άτυπης τότε ομάδας. Στον ελεύθερό του χρόνο επικεντρώνεται σε τομείς όπως το ποδόσφαιρο, η καλαθοσφαίριση και τα κοινά της πόλης.

Παναγιώτης Μουμτσάκης

Υπεύθυνος Ακαδημαϊκών & Δημοσίων Σχέσεων
Βιογραφικό

Ο Μουμτσάκης Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Αποφοίτησε πρώτος από το τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και βρίσκεται στο πρώτο έτος των μεταπτυχιακών του σπουδών στο Sciences Po. Για την πορεία του μέχρι σήμερα τιμήθηκε με τη διετή υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση. Στα ενδιαφέροντά του εντάσσονται η ενασχόληση με τη τοπική αυτοδιοίκηση, η πολιτική φιλοσοφία καθώς και η χρήση των νέων τεχνολογιών στη δημόσια διοίκηση. Αποφάσισε το 2016 να δημιουργήσει την ομάδα του Διαλόγου των Νέων αποβλέποντας στην αύξηση της συμμετοχής των νέων στα κοινά αλλά και στην ενίσχυση της φωνής τους στα τοπικά δρώμενα.

Λία Παπανικολάου

Γραμματέας

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Παπανικολάου Ευαγγελία και είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά τα ακαδημαϊκά μου χρόνια έχω παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, μοντέλα προσομοίωσης διεθνών οργανισμών, τόσο ως συμμετέχουσα όσο και ως μέλος οργανωτικής επιτροπής. Κατέχω πτυχίο γνώσης Αγγλικών (C2) και πληροφορικής SPSS. Μελλοντικά στοχεύω να ακολουθήσω μεταπτυχιακές σπουδές με ειδίκευση στο Crisis Management. Με τον «Διάλογο Youth Network» είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι ενεργά, αλλά στήριζα τα εγχειρήματα της ομάδος εξ αρχής. Χαίρομαι που αποτελώ μέλος της ομάδος αυτής των νέων της πόλης της Καβάλας, που στοχεύουν στην αφύπνιση της νεολαίας και στην ενεργοποίηση τους για την ενασχόληση τους με τα κοινά. 

Πρόδρομος Τζουνόπουλος

Ταμίας
Βιογραφικό

Ο Πρόδρομος Τζουνόπουλος γεννήθηκε το 2001 στην πόλη της Καβάλας, στην οποία και μεγάλωσε, και είναι φοιτητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η πρώτη του επαφή με τον Διάλογο των Νέων έγινε το καλοκαίρι του 2018 ενώ τώρα εκτελεί χρέη ταμία στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Στόχος του είναι να παρακινήσει περισσότερους νέους συμπολίτες του, και όχι μόνο, να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στην τοπική κοινωνία.