Με μεγάλη χαρά δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα του 2ου «Διαλόγου»! Στο παρακάτω αρχείο, παρουσιάζονται αρκετοί μήνες προετοιμασίας και δουλειάς από πολλά και διαφορετικά άτομα που συνέβαλλαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, στο αποτέλεσμα που έγινε πράξη τον Ιούλιο του 2018. Πέρα από τα αποτελέσματα της Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου, που απευθυνόταν στους νέους, περιέχονται οι αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια των εργασιών των επιτροπών, περιγραφή και ανάλυση της μαθητικής επιτροπής καθώς και φωτογραφικό υλικό από τις ημέρες του «Διαλόγου», το οποίο «δένει» τη μορφή του αρχείου.
Ο «Διάλογος», θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Δήμο Καβάλας, την τοπική κοινωνία της πόλης, τους χορηγούς, καθώς και τους συμμετέχοντες που αγκάλιασαν και εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη χρονιά την οικογένεια του «Διαλόγου».
Με αυτή τη δημοσίευση, κλείνει και επίσημα ο δεύτερος κύκλος του «Διαλόγου». Νέες ιδέες για δράσεις και νέα πρόσωπα έχουν επιστρατευτεί για να φτάσουν τον «Διάλογο» 3, ακόμη πιο ψηλά! Δεσμευόμαστε για ανανέωση και ένα αποτέλεσμα που θα επιφέρει ένα… γόνιμο «Διάλογο!»

Δείτε τα αποτέλεσματα εδώ!